Jelikož mám teď v létě od dětí poptávku na zmrzlinu, tak stále vyrábím a vyrábím nějaké druhy. Mám tedy i velký přebytek bílků.
Jak je využít lépe, než upéct Pavlovu!
Jelikož mám teď v létě od dětí poptávku na zmrzlinu, tak stále vyrábím a vyrábím nějaké druhy. Mám tedy i velký přebytek bílků.
Jak je využít lépe, než upéct Pavlovu!
Kdo by si nepřál takovou prázdninovou snídani! Dcera má u nás na prázdninách kamarádku. Stále pro ně něco v kuchyni připravuji. Přece na to jejich dovádění potřebují doplňovat energii!!
Přiznám se, že jsem bezlepkové odpalované těsto vyzkoušela teprve před pár měsíci. Díky kolegyni Renatce, která mi předala recept. Převedla a vyzkoušela jsem ho na bezlepkovou verzi. Okamžitě se u nás mini větrníčky staly hitem.
Dnes ráno jsem si poněkud přispala? měla jsem v plánu připravit časově náročnější moučník, takže jsem hledala řešení, jak rychle zvládnout nedělní dobrotu. Piškot s mascarpone a ovocem nikdy nezklame! Neměla jsem dostatek čerstvého ovoce, použila jsem tedy super kvalitní malinový džem plný malin. Pokud jste v situaci jako já, můžete použít i ovocný pečený čaj, je to skvělá alternativa. Poradila mi to kamarádka, která pečený čaj vyrábí a dává ho na palačinky.
Dnes ráno jsem si přivstala, abych k snídani připravila bublaninu. Otrhala jsem jediný keř rybízu, který máme. Každý rok je obsypaný střapečky s velkými bílými bobulemi. Bublaninu bohatě sypu máslovou drobenkou. Vím, že odpoledne už bude snědená.