Kakaové rohlíčky

Když jsem recept zkoušela, rohlíčky se snědly tak rychle, že jsem je málem nestihla ani nafotit. Doufám, že chutnat budou i vám.

Ingredience:

120 g bezlepkové mouky Labeta Univerzální směs

90 g změklého másla

50 g cukru moučka

60 g mletých vlašských ořechů

40 g kvalitního kakaa

1 žloutek

Na ozdobení čokoládová poleva

Postup:

Všechny suroviny dám do robotové mísy a nechám zpracovat do hladkého těsta. Plechy si vyložím pečícím papírem a troubu zapnu na 160°C. Po částech těsto vyválím na trochu silnější plát (cca 2 mm) na lehce pomoučeném vále. Vykrajuji formičkou – půlměsíčkem rohlíčky. Upeču, nechám zcela vychladnout. Ozdobím čokoládovou polevou.

Komentáře

—